Hostingpakket XXL


cloud rond

Control panel

Complete controle over het hostingpakket

Elk hostingpakket is uitgerust met een uitgebreid control panel, waarmee alle functies van het hostingpakket zelf kunnen worden beheerd. Van het aanmaken van e-mailadressen tot het beveiligen van de website. En van het toevoegen van extra domeinnamen tot het installeren van scripts.

Eenvoudig bestanden beheren

Het control panel heeft een uitgebreide File Manager, waarmee gemakkelijk bestanden naar het hostingpakket kunnen worden geupload en bestanden kunnen worden bewerkt. Daarnaast is het mogelijk om het hostingpakket via FTP of zelfs als externe harde schijf op de computer te benaderen en zo eenvoudig bestanden uit te wisselen.

Inzicht in de bezoekersstatistieken

Via het control panel is er toegang tot uitgebreide statistieken en logbestanden, waarmee er inzicht is in de bezoekersgegevens op de website. Naast het aantal bezoekers, is het mogelijk om te kunnen zien waar deze bezoekers vandaan komen, via welke websites deze bezoekers de website benaderen, en welke eventuele fouten er vaak optreden.

 

E-Mail

E-mailaccounts aanmaken

Via het control panel is het mogelijk om zelf e-mailaccounts aan te maken zoveel als er nodig zijn. Deze e-mail accounts kunnen via een e-mail programma zoals Outlook opgehaald worden via zowel het POP als IMAP protocol. Per e-mailaccount kan de mailbox-grootte, een “out-of-office reply”, en e-mailfilters worden ingesteld.

 

 

8GB schijfruimte
10 websites
€ 15 p/m of 165 p/jaar

Hostingpakket L
Hostingpakket XL