Hostingpakket L


cloud rondControl panel

Complete controle over de eigen hostingpakket

Elk hostingpakket is uitgerust met een uitgebreid control panel, waarmee het mogelijk is om alle functies van het hostingpakket zelf te kunnen beheren. Van het aanmaken van e-mailadressen tot het beveiligen van de website. En van het toevoegen van extra domeinnamen tot het installeren van scripts.

Eenvoudig je bestanden beheren

Het control panel heeft een uitgebreide File Manager, waarmee het gemakkelijk is om bestanden naar het hostingpakket te kunnen uploaden en bestanden te kunnen bewerken. Daarnaast is het mogelijk om het hostingpakket via FTP of zelfs als externe harde schijf op de computer te benaderen om zo eenvoudig bestanden uit te wisselen.

Inzicht in de bezoekersstatistieken

Via het control panel is er toegang tot uitgebreide statistieken en logbestanden, waarmee inzicht kan worden verkregen in de bezoekersgegevens op de website. Naast het aantal bezoekers, is het mogelijk om te zien waar deze bezoekers vandaan komen, via welke websites deze bezoekers de website benaderen, en welke eventuele fouten er vaak optreden.

 

E-Mail

E-mail accounts aanmaken

Via het control panel kunnen er zelf e-mailaccounts aangemaakt worden zoveel als er nodig zijn. Deze e-mailaccounts kunnen via een e-mail programma zoals Outlook worden opgehaald via zowel het POP als IMAP protocol. Per e-mail account kan de mailbox-grootte, een “out-of-office reply”, en e-mailfilters ingesteld worden.

 

2GB schijfruimte
2 websites
€ 60,– p/jaar

Hostingpakket XL
Hostingpakket XXL